Doelstelling

Stichting E-rally is opgericht ter bevordering van rijden met volledig elektische auto’s.
Wij zijn ervan overtuigd dat elektrisch rijden de toekomst heeft. Een vooruitstrevend bedrijf als Tesla laat met een auto als de Model S zien waar elektrische auto’s nu al toe in staat zijn: mooie vormgeving, praktische bruikbaarheid, snelheid, comfort en veiligheid gecombineerd met een zeer lage belasting van het milieu. En dit is nog maar het begin. Technologische ontwikkelingen gaan hard en zullen leiden tot modellen (ook van andere fabrikanten) met nog meer range, snellere oplaadmogelijkheden, minder gewicht en een lagere prijs.

Wij zijn al lang overtuigd van de voordelen van elektrisch rijden en dragen dat graag uit om zo anderen ook enthousiast te maken.

Eén van de activiteiten die we ontplooien is de organisatie van de jaarlijkse E-rally.

Samenstelling bestuur

Het stichtingsbestuur bestaat uit Sander Verschuur (secretaris) Ton van Boven (penningmeester) en Daniel Santurio González (voorzitter). Daarnaast bestaat de organisatie uit diverse vrijwilligers.

Beloningsbeleid

Bestuursleden en organisatoren van de stichting E-rally ontvangen geen enkele beloning voor hun (bestuurs)taken. Alle bestuursleden en organisatoren betalen ook de volledige deelname gelden voor de E-rally.

Ook de bedrijven waaraan bestuursleden middellijk danwel onmiddellijk zijn verbonden ontvangen geen beloning/vergoeding voor diensten en/of producten ten behoeve van de stichting.

Contact

Via ons algemeen e-mail adres info@e-rally.nl, voor vragen over de boekhouding en/of facturen: penningmeester@e-rally.nl

Contact

Vestiging
De Stichting E-rally is gevestigd in Kamerik op de Teylingenweg 142, 3371 GH. Het RSIN nummer van de Stichting E-Rally is 853811581.

ANBI
De Stichting E-rally heeft de ANBI status onder nummer 853811581. Meer informatie vindt u hier.

Cijfers
Uitgebreidere informatie en verantwoording over de cijfers van 2014 vindt u hier.


 

Voorwaarden deelname E-rally

Wilt u deelnemen? Leuk!

Deelname is alleen mogelijk voor volledig elektrische auto’s (geen hybride of met range extender).

De auto dient met volle accu tenminste 250 km te kunnen rijden zonder tussentijds bijladen.

Deelname kost € 200,- (excl BTW, excl kosten ticket) voor één auto met 2 personen.

Extra volwassen personen (maximaal 2 per auto) betalen € 50,- (excl. BTW, excl kosten ticket) per persoon extra. Kinderen tot 12 jaar gratis, kinderen van 12 tot 18 betalen € 25,- (excl. BTW, excl kosten ticket) per kind.

Eventueel aanwezige reclame op de auto, anders dan de verplichte reclame van de organisatie, dient te worden gemeld aan en overlegd met de organisatie. Deze kan er toe besluiten dat deze reclame dient te worden verwijderd of deugdelijk moet worden bedekt. Indien dit niet wordt gedaan mag de organisatie de equipe weigeren.

Inschrijven 

Toch niet aanwezig? 

Mocht je om wat voor reden dan ook toch niet aanwezig kunnen zijn (ondanks aanmelding), dan horen we dat graag z.s.m. (info@e-rally.nl). Het is toegestaan om iemand anders in jouw plaats te laten meerijden, maar ook dan vernemen we graag de gegevens (naam, auto) van de vervangende deelnemer (en inzittenden).

Registratie.

Voor de deelnemers is registratie mogelijk vanaf 08:00 uur tot 10:00. Men wordt verzocht tijdig aanwezig te zijn. De briefing start om 10:00 en het startsein voor de rally wordt om 10:30 gegeven. Bij registratie zullen de deelnemers worden verzocht om een mobiel nummer op te geven zodat de equipe bereikbaar is mocht dat nodig zijn in verband met het organiseren van het laden en het starten.

We starten dit jaar strikt op volgorde van startnummer (oplopend). Bij registratie wordt ook een geschatte starttijd gegeven. Zorg ervoor dat je op tijd in je auto zit. Vervolgens ga je pas rijden als je voorganger (één nummer lager) ook gaat rijden. Je sluit dan aan.